Život na selu

Наша Сремска кобасица од А до Ш

 
 
Сви јој се веома обрадујемо са првим хладним данима, када и у нашем селу креће свињокољ.Веома укусна и својим мирисом веома примамљива, испржена по старом бабином рецепту, увек се може јести.Све што нам је потребно је прави однос свињског меса и масноће, со, бибер, млевена љута паприка, и наравно прави домаћи бели лук, без кога ова кобасица не би била то што јесте.
Након што се зачини добро измешају са месом у фицлама, месо остављамо у хладњачи наредних седам дана, где га свакодневно мешамо.То ће помоћи да месо упије све зачине како треба пре него што оде на димљење.Након тога месо мељемо и пунимо, па на димљење.
Тајну тачног рецепта одајемо само ако нас посетите на једном од наших свињокоља, или будете наши гости на нашем имању. 

 

 

3 thoughts on “Наша Сремска кобасица од А до Ш

  1. Sonja Cuturilo kaže:

    Ja godinama uzimam proizvode od Branka i prezadovoljna sam.

    1. vratimosenaselo kaže:

      Hvala Sonja na poverenju.

  2. Slavka kaže:

    Kolika je cena kobasica i svinjskog mesa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *